Fire fantastiske tips til nye tennisspillere

Går du med en drøm om at blive den næste Caroline Wozniacki eller Roger Federer? Det er aldrig for sent at begynde til tennis. Tennis er en sportsgren for folk i alle aldre og af alle køn.  Når du er ude at svinge ketcheren, får du tilmed både styrket din fysiske og mentale sundhed. Lider du af et fysisk handicap, er der stadig masser af muligheder for at udleve din drøm om at spille tennis. Kort sagt, der er ingen undskyldninger for ikke at begynde til tennis, så her får du fire fantastiske og begyndervenlige tips til tennis. Men vær forberedt på, at når først du er begyndt til tennis, er det svært at stoppe igen. Hvis tennissen optager al din tid, kan du heldigvis spare tid andre steder. For eksempel ved hjælp af måltidskasser, som virksomheden Admill har samlet et stort udvalg af og sat op imod hinanden, så du hurtigt kan sammenligne de mange muligheder og slippe for indkøbene.

Hav udstyret i orden

Tennis er ikke en sport, der kræver særlig meget udstyr. Det vigtigste er naturligvis en tennisketcher, og gerne en god en af slagsen, hvis du har ambitioner om at nå langt. Derudover skal du bruge noget sportstøj og tennissko til at spille i. Langt det meste sportstøj er egnet til tennis, så du behøver ikke smide alverdens penge i tøjet. Til gengæld er det en god idé at købe nogle gode sko med ankelstøtte, da tennis kræver meget fodarbejde. Det kan hurtigt blive hårdt for fødderne, men med de rette sko er det let som en leg at spille tennis i timevis. 

Få professionel hjælp i starten

Uanset hvor gammel du er, er det altid en god idé at få en grundig tennisinstruktion, hvis du skal spille tennis for første gang. En tennisinstruktør kan lære dig alt fra de grundlæggende regler inden for tennis til diverse tips og tricks til, hvordan du holder rigtigt på ketcheren eller laver en eminent serv. Hvis du fra dag et udvikler gode vaner, vil det gavne dig i fremtiden, da dårlige vaner kan være svære at skille sig af med.

Træn med en boldmaskine

I starten kan du få rigtig stor gavn af at bruge en boldmaskine til at træne med. På den måde kan du forbedre dine slag ved at returnere tennisboldene, som bliver skudt afsted. Du kan både træne dit forhånds- og baghåndsslag, så du på sigt kan mestre begge slag. Det kan blive altafgørende, når du skal ud og spille mod en rigtig modstander.  

Find dig en træningsmakker og træn regelmæssigt

Det er hyggeligst at spille med andre, og tennis er en meget social sport. Du kan derfor med fordel finde dig en makker, som du har en fast tennisaftale med. I kan både spille mod hinanden, samt hjælpe hinanden med at forbedre jeres evner. Ved at træne regelmæssigt vedligeholder du dit spil, og kan samtidig nemmere forbedre dine evner på sigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *