Brug shampoo efter tennistræning

Tennis er en fantastisk sport, hvor der følger mange fordele med. Først og fremmest er det sjovt, og derudover er det en god måde at holde sig i form på. Det er dermed rigtig godt for dit helbred at spille tennis, og med den store aktivitet, som det jo er at løbe efter boldene, er det desuden en godt måde at tabe sig på. Det kan dermed også styrke dit selvværd, og få dig til at stå knivskarpt. 

Din fysik er dog ikke det eneste, der har en indflydelse på, hvor attraktiv du føler sig. For mange mennesker hænger følelsen af at se godt ud sammen med deres hår, hvilket det derfor er vigtigt at passe på.

Undgå at tabe håret på grund af slitage

Når du spiller tennis, er det svært helt at undgå at svede. Det kan være med til at tære på håret, hvis du ikke husker at vaske det grundigt efter træning. Særligt hvis du i forvejen har tyndt hår, er dette rigtig vigtigt. Med alderen sker det netop for mange mennesker, især mænd, at de begynder at få tyndt hår eller miste det, for hvad pleje kan være altafgørende.

Hvis du er en af de personer, som er ved at miste håret eller som frygter, at det sker meget snart, så bør du begynde at pleje det med en shampoo mod hårtab. Forskellen på sådan en og en helt almindelig shampoo er, at en shampoo mod hårtab indeholder et særligt serum, som giver håret alle de næringsstoffer, det har brug for, hvilket vil medvirke til at hårtabet formindskes. 

Efter 150 dages brug af en shampoo mod hårtab vil der være sket en mærkbar effekt således, at du kan stråle som en stjerne både på og udenfor banen. 

Dyrk klubbens fællesskab i omklædningsrummet

Når du er på banen, er du sikkert fuldt ud fokuseret og har ikke tid til at tænke meget på det sociale aspekt af sporten. Hvis du plejer at stå alene på din side af nettet og kun at tænke på at ramme den næste bold rent, så er det en god idé at prioritere den gode stemning ude i omklædningsrummet efter træningen. Det kan nemlig være med til at øge din interesse for sporten, at der er plads til hygge med klubkammerater, som har samme interesse som dig.

Hvis samtalen her drejer sig ind på hårtab eller frygt for det, så ville du nok blive overrasket over hvor mange, der bliver påvirket af det. Det er derfor ingen skam at indrømme, hvis dit hår begynder at blive tyndt eller hvis hårgrænsen er begyndt at rykke sig mere og mere. 

Hvis du alligevel er lidt ærgerlig over det, så kan det hjælpe at snakke med dine klubkammerater om det. På den måde kan I nemlig huske hinanden på at pleje håret efter træning, så I kan undgå hårtab.