Top 5 tips til nye Tennis spillere

Du kan begynde at spille tennis i alle aldre, og det er fantastisk til din fysiske og mentale sundhed. Tennis er virkelig en sport, du kan spille for livet.

Uanset din alder , så kan du begynde at spille tennis, og det er godt for dit helbred. Derudover tænker du måske; “jamen hvor skal jeg starte? Hvad skal jeg bruge? Og hvordan skal jeg klare det?”.

Brug blot følgende vejledning for at komme i gang:

1. Korrekt Tennis udstyr

Du behøver ikke meget at begynde at spille tennis. Du skal bare have en tennisketcher og nogle sports tøj, herunder nogle tennis sko. Alt sports/løbe tøj vil fungere i tennis, så du behøver ikke nødvendigvis at bruge en masse penge. Tennis kræver dog en god mængde fodarbejde, så du skal sørge for, at du har et anstændigt par tennissko. Undgå løbesko, da de ikke giver ankelen støtte.

2. Tennis instruktion

Uanset om du begynder at spille som barn eller i din 20’erne, 30’erne, 40’erne eller derover, er det altid bedst at starte med ordentlig tennisinstruktion. Du vil gerne udvikle gode vaner fra dag 1. Dårlige vaner kan nemlig vise sig vanskelige at ændre.

3. Brug en boldmaskine

Når du kender det grundlæggende i forhånds- og baghåndsslag, så er det bare at øve, øve, øve. En god måde at forbedre dit slag på er, at leje en boldmaskine og simpelthen øve at returnere tennisboldene.

Lyt til din instruktør og brug boldmaskine til at mestre hvad du lærer.

4. Spil ikke alene

Tennis er en social sport, og du kan virkelig lære meget af at spille med en partner. Find nogen du kan spille nogle ugentlige runder med. Du / I kan også øve vedat slå bolden frem og tilbage over nettet som i et ganske normalt spil eller prøv at spille et rigtig spil, så der også kommer lidt konkurrence i det.

5. Spil regelmæssigt

Dette er nøglen til at forbedre i enhver sport. Spil regelmæssigt. Gå til dine tennis træningstimer og spil derefter med en partner og øv hver uge. Dine muskler har brug for det til motion og muskelhukommelse. Udøve de ting du lærer, og se dig selv blive bedre hver uge.

Spil tennis i alle aldre

Der er virkelig ingen alder, hvor det er for sent at spille tennis. Du kan begynde som barn, eller du kan begynde senere i livet, og du vil nyde det lige så meget. Desuden er sundhedsfordelene ved at spille tennis helt i top!